Tonnikalapihvi (gluteeniton)

Tonnikalapihvi (gluteeniton)
Tänään olisin valmistanut oikein kunnon tonnikalapihvit päivälliseksi, mutta ei Cittarin lihatiskillä ollut tällä kertaa.
Löysin netistä ohjeen, että pihvin voi valmistaa myös säilyketonnikalasta, eikun siis kokeilemaan...
Tämä ohje siis mukailee calvo.fi sivuston ohjetta.

Tonnikalapihvit

2 prk (200g/150g/prk) tonnikalaa öljyssä
1 pieni sipuli
2 kananmunaa
1 dl ruokakermaa
3/4 dl gluteenittomia korppujauhoja
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä (n. 3/4 - 1 tl)
voita paistamiseen

1. Valuta tonnikalasta öljy.
2. Hienonna sipuli.
3. Mittaa nyt kaikki ainekset kulhoon ja sekoita taikinaksi.
4. Muotoile taikinasta neljä hyvän kokoista pihviä ja paista pannulla, pienessä määrässä voita. Paista hyvä paistopinta.

Tarjoile tonnikalapihvit salaatin kera tai jonkun muun lisukkeen kanssa 😊
Mieskin oikein yllättyi, kuinka hyvän pihvin sai säilykeestä valmistettua. Ja tämä on sitä nopeaa arkiruokaa 👍

Kommentit