Mustaherukkapuuro (gluteeniton)

Mustaviinimarjoja tuli tänä kesänä mukavasti ja niitä on nyt sitten pakastettu ja annettu sukulaisille mehustettavaksi. Supermarjasta taittui myös gluteeniton puuro, joka maistui niin hyvälle kerman kanssa!!

Mustaherukkapuuro (gluteeniton)

1 litra vettä
½ litraa mustaherukoita
2 dl polenta/maissiryyniä
1 dl sokeri
1 ½ tl vaniljasokeria
ripaus suolaa

1. Keitä kattilassa vesi kiehuvaksi.
2. Lisää kattilaan mustaherukat ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
3. Lisää polenta/maissiryynit ja keitä vielä hiljalleen 10 minuuttia.
4. Mausta sokerilla ja suolalla, tarkista maku ja anna jäähtyä.
5. Vatkaa puuron jäähdyttyä sähkövatkaimella.

Tämä puuro ei erityisesti vispaudu, mutta maku on täyteläisen herukkainen ja siksi kerma sopii siihen loistavasti.










Kommentit